Информация за Проекта:

Събаряне на сгради;

Като важно уточнение е фактът, че на обекта се поддържа съответния ред и чистота по време на работния процес. Всички дейности и услуги се извършват качествено,отговорно, в срок и на конкурентни цени, като целта е да се задоволят максимално всички изисквания на  клиентите.

 

„Строителство и ремонт“ е лицензирана строителна фирма
с доказани професионални качества и утвърдено в годините име на коректен и прецизен партньор при изпълнение на поставените задачи и проекти.
Строителната фирма „Строителство и ремонт“ извършва своята дейност на територията на цялата страна и като бонус за своите клиенти предлага
10% ОТСТЪПКА
от крайната цена на заявената услуга като целта е да се предложи качествени СМР на приемлива цени, достъпни не само за големите инвеститори, а и за обикновените частни клиенти с по-ограничени финансови възможности.
Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, гарантирано качество на работа,предлагаща конкурентни продукти и услуги,стриктно изпълнение на поставените срокове. Гаранция за успех и стабилно развитие са дълготрайните отношения,базирани на честност,коректност и висок професионализъм.

Описание:

Дата: октомври ,2016

Супервайзор: Иван Иванов

Категория: Събаряне на сгради