НЕ ДЕЛИМ ОБЕКТИТЕ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.
ЗА НАС ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН, ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВЪЗЛОЖЕНИТЕ РЕМОНТИ С ОТГОВОРНОСТ, КАЧЕСТВО И В СРОК.

Целта на фирмата е да предложи качествени услуги на приемливи цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовните граждани с далеч по-скромни нужди.

„Строителство и ремонт“ е лицензирана строителна фирма с доказани професионални качества и утвърдено в годините име на коректен и прецизен партньор при изпълнение на поставените задачи и проекти.
Строителната фирма „Строителство и ремонт“ извършва своята дейност на територията на цялата страна и като бонус за своите клиенти предлага
 

10% ОТСТЪПКА
от крайната цена на заявената услуга като целта е да се предложи качествени СМР на приемлива цени, достъпни не само за големите инвеститори, а и за обикновените частни клиенти с по-ограничени финансови възможности.
Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, гарантирано качество на работа,предлагаща конкурентни продукти и услуги,стриктно изпълнение на поставените срокове. Гаранция за успех и стабилно развитие са дълготрайните отношения,базирани на честност,коректност и висок професионализъм.

Имаме готовност за незабавна реакция, при възникване на аварии, аварийни и неотложни ремонти на сгради, покривни ремонти.

Услуги

Фирмата предоставя широк спектър от различни строителни и ремонтни дейности, включващи преобразувания и преустройства – в най-общи линии това са: Поддръжка, строителство, ремонт на жилищни и смесени сгради, сгради за обществено обслужване, производствени сгради, реконструкции и преустройства, основни ремонти, вътрешно преустройство, СМР. Ремонт на покриви, хидроизолации, покривни ремонти.
Компанията е специализирана в извършването на:

Асфалтиране

Асфалтиране на пътища от трета категория строежи от транспортната инфраструктура.

Асфалтиране на пътища от трета категория строежи от транспортната инфраструктура, пътна маркировка. Проектиране, строителство и ремонт на пътища, улици и вертикални планировки. Собствен авто парк и клалифициран персонал.

Повече

Ремонт на покриви

Ремонт на всички видове покриви, както и реконструкция на такива.

Ремонт на всички видове покриви, както и реконструкция на такива (топли и студени покриви, конструкции, обшивки, покрития с обикновени и битумни керемиди, хидроизолация с битумизирани мушами с усилен воалит и мембрани).

Повече

Строителни ремонти

Строежи от благоустройствената и инженерна инфраструктура.

Строежи от благоустройствената и инженерна инфраструктура (комплексен груб строеж, бетонни, стоманобетонни конструкции, монолитно и сглобяемо строителство, реконструкция, пристрояване, надстрояване, вертикална планировка ).

Повече

Строителство

Строежи от благоустройствената и инженерна инфраструктура (комплексен груб строеж, бетонни, стоманобетонни конструкции, монолитно и сглобяемо строителство реконструкция, пристрояване, надстрояване, вертикална планировка);

Основен и текущ ремонт на сгради от всякакъв тип;

Ремонт на всички видове покриви, както и реконструкция на такива (топли и студени покриви, конструкции,обшивки, покрития с обикновени и битумни керемиди, хидроизолация с битумизирани мушами с усилен воалит и мембрани);

Изработка на американски безшевни улуци;

Проектиране,строителство и ремонт на пътища,улици и вертикални планировки;

Асфалтиране

На пътища от трета категория строежи от транспортната инфраструктура,пътна маркировка;

Укрепване на свлачища;

Саниране на сгради;

В и К хидроизолация(монтаж и изолация на индустриални водопроводи);

Изграждане на подпорни стени;

Изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма;

Хидротехническо строителство от съответната трета категория от Четвърта група строежи;

Архитектурни и довършителни работи – мазилки, шпакловки, настилки, облицовки,о качени тавани, леки преградни стени, леко производство, дърводелси, бояджийски и тенекеджийски работи, вътрешни и външни хидроизолации,топлоизолации, обновяване, консервация и реконструкции на фасади;

Инсталационни работи в сгради и прилежаща инженерна инфраструктура – водопровод и канализация, електрически, пожароизвестителна инсталация, вентилация и климатизация.

Вертикална планировка,площадкова канализация, асфалтови, бетонови, тротоарни и други външни настилки, бордюри, ревизионни шахти, дъждоприемни оттоци, отводнителни канавки и съоръжения;

Реставрация, консервация и почистване на камък,каменни облицовки,пластики,фасади,стълбища и подови настилки;

Събаряне на сгради;

Като важно уточнение е фактът, че на обекта се поддържа съответния ред и чистота по време на работния процес. Всички дейности и услуги се извършват качествено,отговорно, в срок и на конкурентни цени, като целта е да се задоволят максимално всички изисквания на  клиентите.

Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, гарантирано качество на работа,предлагаща конкурентни продукти и услуги,стриктно изпълнение на поставените срокове. Гаранция за успех и стабилно развитие са дълготрайните отношения,базирани на честност,коректност и висок професионализъм.

 

Една от основните услуги,предлагана от фирмата е Ремонт и реконструкция на всички видове покриви.
Тъй като с течение на времето,а и под влияние на метеорологичните условия,покривът остарява и започва да се руши,настъпва необходимостта от ремонт. Това е сложна, а често и спешна задача, която е по силите само на опитни и специално обучени професионалисти. Фирмата извършва не само ремонт на покрива, а и цялостно изграждане на нови покриви и покривни конструкции. Нашите специалисти имат богат опит и в ремонт на покриви със сложна геометрия, като освен това разполагат и с нужното оборудване за работа на труднодостъпни покриви при всякакви условия и на всякакви височини.

Строително – конструктивни работи – комплексен груб строеж, бетонни , стоманобетонни конструкции, монолитно и сглобяемо строителство, реконструкция, пристрояване, надстрояване, вертикална планировка.

Покривни работи

Топли и студени покриви, конструкции, обшивки, покрития с обикновени и битумни  керемиди, хидроизолация с битумизирани мушами с усилен воалит и мембрани. Фирмата произвежда безшевни американски олуци на разумни цени.

Инсталационни работи в сгради и прилежащи инженерна инфраструктура – водопровод и канализация, електрически , пожароизвестителна инсталация, вентилация и канализация.

Монтаж и изолация на индустриални водопроводи.

Фирмата има опит в областта на реставрацията, консервация и почистване на камък, каменни облицовки, пластики, фасади, стълбища и подови настилки.

Пътно строителство – улични и пътни настилки, услуги със строителна механизация и автотранспорт.

Вертикална планировка, площадкова канализация, асфалтови , бетонови, тротоарни и други външни настилки, бордюри, ревизионни шахти, дъждоприемни оттоци, отводнителни канавки и съоръжения.

 Други услуги

–  дървени и метални конструкции
–  изграждане и ремонт на покриви ; производство и монтаж на безшевни олуци и др.
–  дървена, ал. и пвц дограма
–  саниране на сгради
–  алпинисти
–  овк и  ел. инсталации
–  топлоизолации
–  хидроизолации
–  всякакъв вид довършителна и ремонтна дейност.
–  сухо строителство
–  парапети ; алуминии, инокс ,ковано желязо
–  зидани и метални огради
–  вертикални планировки
–  пътни настилки ; тротоари, алеи, асфалтиране
–  тенти и сенници
–  метални табели и метални надписи, светещи реклами 
–  почистване на сгради, домове, офиси, фасади, дворове, мазета, кърти, чисти, извозва и др.
–  рязане на дървета и храсти
–  изкупуване на черни и цветни метали, метални и неметални отпадъци от място
 

Дейностите се извършват отговорно, в срок, с високо качество и на конкурентни цени. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на своите клиенти.

За неутрализиране неприятното усещане и дразнене от приключението “СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ“ поддържаме чистота на обекта по време на работа.