ремонт на покриви

Ремонт на покриви и хидроизолация. Цялостна реконструкция и изграждане на покрив.

 

ЕКИПЪТ ни е специализиран и с дългогодишен опит в ремонт на покриви, цялостна  реконструкция и изграждане на нови покриви.
На всеки се налага все някога да направи ремонт на покрива. Той трябва да е винаги в добро състояние, за да защити сградата от капризите на природата. Ремонтът на покриви е една сложна и често спешна задача, която е по силите само на опитни и специално обучени професионалисти. 
 

За ремонт на покриви разполагаме с нужното оборудване за работа на трудно достъпни покриви при всякакви условия и всякакви височини.

ОПИС НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ДЕЙНОСТИ:

– Пренареждане на керемиди

Хидроизолация на покрива

– Тенекеджийски услуги

– Поцинковани улуци, поцинковани водосточни тръби, безшевни улуци, безшевни водосточни тръби

– Обшиване на комини, смяна на капандури на покриви

– Обшиване на бордове, надулучни поли, подулучни поли

Ремонт на покриви с битумни керемиди и ондулин

  • Ремонт на покриви в цялата страна
  • Поправка и изграждане на нови покриви

– Нови покриви, конструкция с ламперия

– Вътрешни и външни ремонти – гипсокартон, шпакловки, фаянс, теракот, бояджийски услуги

– Саниране на сгради, топлоизолация със скеле и по алпийски способ

– Почистване на тавани, мазета и др.

Имаме готовност за незабавна реакция, при възникване на аварии, аварийни и неотложни ремонти.
Фирмата упражнява своята дейност на територията на страната!!!
Моб. 0877 06 32 32; 0895 96 94 24

НАЧИН НА ОБСЛУЖВАНЕ:

Преди започване на работата по ремонт на покриви е необходимо посещението на специалист, чиято задача е да направи прецизен оглед на обекта и състоянието му, като след това е възможно да се изготви съответната фиксирана цена на ремонта и сроковете за неговото изпълнение. Крайната стойност на ремонта включва необходимото количество материали, работата на квалифицираните работници, почистване и извозване на отпадъците след ремонта. Фирмата гарантира, че в рамките от 5 до 15 години, в зависимост от типа на услугата, няма да се наложи да се обръщате отново към тези специалисти. Екипите на фирмата извършват своята дейност качествено, ефективно, експедитивно и в съответните срокове.

Високото качество на нашите услуги е гаранция за сигурността на нашите клиенти. Ние поемаме отговорността за избора на най-висококачествените материали.

Към дейностите на фирмата спада и извършването на хидроизолации с италиански вносни материали, олуци обикновени и безшевни тип американски, метални керемиди на фирма RUUF, залепване на битумни керемиди, ремонт на стари покриви, отстраняване на течове, пренареждане на керемиди, тенекеджиский услуги и др.

ремонт на покриви

ПРЕДИМСТВА НА ФИРМАТА ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ НА ПАЗАРА:

– Гаранция и коректност;

– Конкурентни цени,съобразени с финансовите възможности на клиента;

– 100 % качествен ремонт на покриви;

– Спазване на договорените срокове и цени;

– Пълна гаранция за качеството на извършените услуги при сключване на договор;

Коректност! Качество! Гаранция! Достъпни Цени! Работим в цялата страна!!!

Защо да изберете нас за вашия ремонт???

Защото сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си за да ни препоръчат. Цените са ни добри според вложения труд и материал.

Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години.

Балансирано съотношение качество и цена на услугите. Отлично познаване на строителния пазар и технологиите на строителството в България.

Следейки новите продукти на водещите фирми в бранша, ние работим с професионални машини и инструменти за постигане висока ефективност на крайния продукт. С индивидуален и гъвкав подход, даваме всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента, съобразявайки се с уникалните му специфични потребности.

Високото качество и стриктното спазване на договорените срокове при изпълнение на обектите са ни направили предпочитан партньор.

добър майстор за ремонт на покрив

Фирмата разполага със строителни бригади в цяла България!!! –  покривни ремонти в София, ремонт на покриви Пловдив, ремонт на покриви Бургас, ремонт на покриви Варна, ремонт на покриви Стара Загора, Русе, Перник, Плевен, Пазарджик, Панагюрище, Асеновград, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Дупница, Димитровград, Самоков, Благоевград, Добрич, Враца, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Драгоман, Сливница, Велико Търново, Ловеч, Разград, Радомир, Раковски, Бобов дол, Хасково, Монтана, Шумен, Смядово, Плиска, Кърджали, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Правец, Септември, Смолян, Търговище, Калофер, Ямбол, Сливен, Бояна, Лозенец, Щъркелово гнездо, Боровец, Банско, Божурище, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади, Витоша, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица, Горни лозен, Лозен, Горна баня, Годеч, Раднево, Етрополе, Горна Оряховица, Пампорово, Каварна
Гаранционния срок и цената за всеки покрив е различна в зависимост от квадратура, наклона на покрива, вид и др. remont na pokrivi

ремонт на покриви софия, ремонт на покриви цени, ремонт на покриви пловдив, ремонт на покриви хидроизолация софия

цени в За Нас >>


Моб.  

0877 06 32 32;  0895 96 94 24