НЕ ДЕЛИМ ОБЕКТИТЕ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.
ЗА НАС ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН, ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВЪЗЛОЖЕНИТЕ РЕМОНТИ С ОТГОВОРНОСТ, КАЧЕСТВО И В СРОК.
Целта на фирмата е да предложи качествени услуги на приемливи цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовните граждани с далеч по-скромни нужди.

„Строителство и ремонт“ е лицензирана строителна фирма с доказани професионални качества и утвърдено в годините име на коректен и прецизен партньор при изпълнение на поставените задачи и проекти.
ремонт на покриви, асфалтиране, строителни ремонти
Строителната фирма „Строителство и ремонт“ извършва своята дейност на територията на цялата страна и като бонус за своите клиенти предлага

10% ОТСТЪПКА

от крайната цена на заявената услуга като целта е да се предложи качествени СМР на приемлива цени, достъпни не само за големите инвеститори, а и за обикновените частни клиенти с по-ограничени финансови възможности.
Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, гарантирано качество на работа,предлагаща конкурентни продукти и услуги,стриктно изпълнение на поставените срокове. Гаранция за успех и стабилно развитие са дълготрайните отношения,базирани на честност,коректност и висок професионализъм.

ЕКИПЪТ ни е специализиран и с дългогодишен опит в асфалтиране на пътища, улици, тротоари, паркинги, дворове, малки и големи площи, вертикални планировки, настилки, покривни системи, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, покривни дървени конструкции, керемиди, битумни керемиди, улуци, вътрешни и външни ремонти, СМР, София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора.
ИМАМЕ реализирани обекти в цялата страна. Във всичките си дейности екипът ни се стреми към постигане на-най високи стандарти.

ПРЕДЛАГАМЕ високо качество на изпълнение, достъпни цени, дългогодишна гаранция, качествени материали.

СТАРАЕМ СЕ да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.

ПРЕДИМСТВОТО което смятаме, че е на наша страна е коректността ни към клиента.

ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ и не забравяме, че за реномето ни е важен отзива от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект, дори коректността при всеки предварителен оглед.

Целта на фирмата е да предложи качествени услуги на приемливи цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовните граждани с далеч по-скромни нужди.
Не делим обектите на малки и големи. За нас всеки клиент е важен, изпълняваме възложените ремонти с отговорност, качество и в срок.

 

Сертификати

6499bde0bburn-png-171-141-cc-dri-swnt77al1fa15nzznol
– Система за управление на качеството, съответстваща на изискванията на ISO 9001:2008
– Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд сертификат OHSAS 18001-2007
– Система за управление на околната среда сертификат ISO 14001-2005 .

ЧЛЕНСТВО В КСБ

Регистрацията ни в Централния професионален регистър – Камара на строителите в България ни дава възможност да изпълняваме строежи от няколко групи :
– Първа група – високо строителство – строежи от трета до пета категория
– Втора група – транспортно строителство – строежи от трета и четвърта категория
– Четвърта група – хидротехническо строителство – трета категория
– Пета група – отделни видове CMP

Най-надеждните и опитни строители за Вашият следващ Проект!
Обадете се сега и ние ще изготвим най-добрата оферта за Вас.

Нашият Екип

Ние сме професионални строители с опита на няколко поколения майстори. От дългогодишния опит зад гърба си имаме стотици квадратни метра успешно и перфектно ремонтирани покриви, сгради и пътища.

Много годишен служител с голям опит

Бригадир

Бригадир

Много годишен служител с голям опит

Архитект

Архитект

Много годишен служител с голям опит

Кранист

Кранист

Много годишен служител с голям опит

Началник транспорт

Началник транспорт


Партньори & Клиенти

No Post Found For Logos.