Асфалтиране

НЕ ДЕЛИМ ОБЕКТИТЕ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.
ЗА НАС ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН, ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВЪЗЛОЖЕНИТЕ РЕМОНТИ С ОТГОВОРНОСТ, КАЧЕСТВО И В СРОК.

 

ЕКИПЪТ ни е специализиран и с дългогодишен опит в асфалтиране на пътища, улици, тротоари, паркинги, дворове, малки и големи площи, вертикални планировки, шлайфан бетон, настилки, покривни системи, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, покривни дървени конструкции, керемиди, битумни керемиди, улуци, вътрешни и външни ремонти, СМР, София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора.

ИМАМЕ реализирани обекти в цялата страна. Във всичките си дейности екипът ни се стреми към постигане на-най високи стандарти.

ПРЕДЛАГАМЕ високо качество на изпълнение, достъпни цени, дългогодишна гаранция, качествени материали.

СТАРАЕМ СЕ да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.

ПРЕДИМСТВОТО което смятаме, че е на наша страна е коректността ни към клиента.

ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ и не забравяме, че за реномето ни е важен отзива от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект, дори коректността при всеки предварителен оглед.

Асфалтиране

Основно се занимаваме с направата и ремонт на асфалтови пътни настилки, пътища, улици, тротоари, алеи, паркинги. Доставка и полагане на различни видове асфалтови смеси (асфалтиране), съобразно натовареността на пътното платно. Асфалтови кръпки или преасфалтиране на цели участъци според възможностите и изискванията на Възложителя. Изкопи и насипи с различна дълбочина и размери с подходяща земекопна техника. Пътни основи, направа на основен и равен калдъръм, доставка и направа на трошенокаменни настилки и фракции. Профилиране и валиране със специализирана техника – грейдер и валяк за основи. Вертикална планировка, бетонови бордюри и ивици, настилки от плочи, паважни настилки. Механизация под наем.

Работим в цялата страна

♦ Приемаме поръчки и обекти в цялата страна.
♦ Изпълняваме всякакъв  вид вертикална планировка, независимо от сложноста.
♦ Доставка и полагане на всички видове асфалтови и бетонови  смеси, тротоарни плочки, паркинг елементи, уни паваж, градински и пътни бордюри.
♦ Разнообразната собствена механизация ни дава възможност да работим гъвкаво, да сме маневрени и експедитивни в извършването на строително монтажни дейности, при изграждането на вертикални планировки, полагане на асфалт, канализация, изкопи, насипи и друг вид строителство.
♦ Оглед и консултация от техническо лице.

Гарантираме качествено изпълнение за всички ремонтни дейности, свързани с  Вертикална планировка, асфалтиране на всякакъв вид терени, асфалтиране на пътища, асфалтиране на улици, машинно асфалтиране, ръчно асфалтиране, асфалтиране на тротоари, асфалтиране на дворове, частично асфалтиране кръпки, Пътна маркиравка. Асфалтиране на дупки по пътните участъци. Полагането на асфалта се извършва по съвсем нова технология. Целта е да се демонстрира новия метод за асфалтиране на дупки.

Технология

Прилагаме така наречената инжекционна технология, при която се използва катионна емулсия. Всъщност тук е тайната. Това е студена, положително заредена емулсия, с дълбокопроникващи свойства, която при полагане, се разпада на съставните си части и се стяга на момента. Автомобилите могат да преминават веднага. Ние не използваме готов асфалт, той се произвежда в момента на полагането. Технологията е следната – изчистваме дупката, полагаме емулсия, която запечатва водата да не прониква отдолу, заздравява дори почвата, след това започва под много силно налягане да се впръскват камъчета. В момента на излизането им се инжектира емулсия, която облива целия камък. Това нещо, когато се набива със скорост над 100 км/ч, просто се запечатва и почти няма въздух между камъчетата, което гарантира плътност и здравина. Емулсията се разпада и веднага се втвърдява. Камъчетата, които са пръснати наоколо, служат за изравняване на този слой. При тази технология не се налага предварително изрязване на дупката. Обработва се самата дупка. Дори да е по-скъпа технологията, крайният резултат е до два пъти по-евтин. Освен че не се изрязват дупките, няма извозване на асфалт и методът е екологичен.

Гаранцията, която фирмата дава, е до пет години, но седемгодишния й опит в други градове на страната – София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора и др., показва, че по тази технология дупките се запечатват за много по-дълъг период.

Имаме готовност за незабавна реакция, при възникване на аварии, аварийни и неотложни ремонти.
Фирмата упражнява своята дейност на територията на страната!!!
Моб. 0877 06 32 32; 0895 96 94 24

Моб.  

0877 06 32 32;  0895 96 94 24